BGL 1134 banners 2000x1400px14
WIJ ZIJN

Bergeijk Logistics

Ervaring die telt

Bergeijk Logistics is inmiddels een vertrouwde naam. Zo heeft Frans van Bergeijk al ruim 25 jaar ervaring op Oostenrijk. Onze focus ligt op Oostenrijk, omdat we daar exact de service kunnen verlenen die klanten van ons kennen en verwachten. Klanten die vaak al jarenlang klant bij ons zijn, omdat we erin geloven dat we samen bouwen aan onze business.

BGL 1134 gesplitst 600x800px 11
BGL 1134 gesplitst 600x800px 12

Specialisten in transport

Onze administratie is volledig gestroomlijnd en ingericht op de wensen van onze klanten. Wij hebben op basis van onze ervaring en expertise de meest geavanceerde logistieke software ontwikkeld. Daarmee kunnen we snelle verrekening van emballage en zeer korte verwerkingstijd van uw orders en emballage garanderen.

Een bloeiende lijn tussen Nederland en Oostenrijk.

Oostenrijk kennen we als onze broekzak. Elk landweggetje, elke haarspeldbocht, iedere straathoek weten we er blind te vinden. Dat is niet zo gek, want dagelijks rijden onze chauffeurs vanuit onze thuisbasis Aalsmeer en andere regio’s direct naar uw klanten en onze logistieke hubs in Oostenrijk. Geconditioneerd.

Met bloemen, planten, groenten en fruit als hoofdmoot en met altijd voldoende ruimte voor speciale wensen. Strak georganiseerd, exact op tijd en zonder verrassingen. Zo onderhouden we jaarrond een bloeiende lijn met Oostenrijk…

AdobeStock 438666814 BEW
BGL 1134 banners 2000x1400px17
Werken bij Bergeijk

Houd jij van bloemen en planten, vlakke valleien en betoverende bergen? Kom dan werken bij Bergeijk Logistics en geniet van de mooiste vergezichten tussen Nederland en Oostenrijk.