Bergeijk vrachtwagen
WAT DOEN WE

Transport op maat

Uw emballage, onze zorg

Partnerschap draait om details. Om begrip van de handel en de zorgen van de ander. Zo weten wij als geen ander dat emballage soms een ondergeschoven kindje is. Een sluitstuk. Daar onderscheiden we ons in, want uw emballage is onze zorg. We maken er heldere afspraken over en we verzorgen het tijdig retourkomen en verwerken van uw emballage.

BGL 1134 gesplitst 600x800px  5
BGL 1134 gesplitst 600x800px  6

Verzorgd, tot in de puntjes

Op het moment dat uw goederen bij ons zijn geladen, is het onze verantwoordelijkheid. Alle logistieke middelen verzorgen tot in de puntjes en ontzorgen we u volledig. Ook houden we het saldo bij met uw klant, zodat u zich als exporteur kunt focussen op sales. Zo kunt u zich bezighouden met uw corebusiness en regelen wij de logistiek en emballage tot in de puntjes.

Maatwerk van deur tot deur.

Bergeijk Logistics rijdt met eigen geconditioneerde wagens. Energie-efficiënte trucks die in compartimenten temperaturen tussen -20 en +20 graden Celsius garanderen. Doordat onze trucks een eigen laadklep hebben, kunnen we direct leveren aan groothandelaren, tuincentra, retailers en andere klanten die niet beschikken over een laaddock.

Ook kunt u in Oostenrijk gebruik maken van onze logistieke hubs in Wenen en Wallern. Vanuit deze hubs kunnen we indien gewenst uw goederen afleveren met kleinere wagens en uw emballage groeperen en verzamelen. Onze service gaat dus niet alleen van en naar Oostenrijk maar ook ín Oostenrijk. 

BGL 1134 banners 2000x1400px9
BGL 1134 banners 2000x1400px17
Werken bij Bergeijk

Houd jij van bloemen en planten, vlakke valleien en betoverende bergen? Kom dan werken bij Bergeijk Logistics en geniet van de mooiste vergezichten tussen Nederland en Oostenrijk.